Koko kafić

Posetite nas

Uživanje pokraj reke

U okviru Koko igraonice kreirali smo posebno mesto za odrasle, koje se sastoji od ugostiteljskog dela unutar prostora i bašte sa prelepim pogledom na Dunav, gde na svežem vazduhu možete uživati u omiljenim pićima.

3.000+ ROĐENDANA

Prostor je savršeno izbalansiran za uživanje odraslih tokom rođendana.

7+ GODINA RADA

Uz kvalitetan rad i inovativnost prkosimo vremenu preko 7 godina.

200.000+ GOSTIJU

Koko zna kako da izmami osmeh i mlađim i starijim gostima.

Bašta sa pogledom na reku

Koko igraonica se nalazi na 25 – om maju, na samom šetalištu sa direktnim pogledom na Dunav. Dok se deca zabavljaju u igraonici, vi i vaši prijatelji možete uživati u prelepoj bašti pod Suncem okruženi prirodom.

Savršen prostor za opuštanje

Kreirali smo kreativan i funkcionalan ugostiteljski deo, sa puno dnevnog svetla, gde ćete imati dovoljno prostora da uživate u dobrom društvu i omiljenom piću, tokom rođendana ili dok se dete zabavlja u igraonici.Kreativno uređen prostor

Kreirali smo kreativan i funkcionalan ugostiteljski deo, sa puno dnevnog svetla, gde ćete imati dovoljno prostora da uživate u dobrom društvu i kvalitetnim pićima, tokom rođendana ili dok se dete zabavlja u igraonici.

Pristupačne cene pića

Naša ponuda se sastoji od pažljivo odabranog asortimana pića za odrasle i mlađe goste, uz pristupačne cene. Iz naše ponude izdvajamo kafu koju pripremamo od najboljih sastojaka, a za mlađe goste, neprikosnoveni plazma šejk i IceBox sladoled.

Prostor kao iz mašte

Pogledajte galerju

Posetite nas

Za sva pitanja pošaljite nam poruku ili pozovite 0113343293.