Koko novogodišnja predstava i podela paketića za mališane

Drugari, kao i svake godine, Koko igraonica 29-og decembra u 10.30h organizuje novogodišnju predstavu, podelu paketića i vrhunsku zabavu za mališane. Ove godine spremili smo predstavu „Vijugama Deda Mraza“. Pored predstave mališane očekuje puno grickalica, slikanje sa Deda Mrazom i slatki paketić.

Cena karte je 1.400 rsd. Mesta su ograničena. Za prijave i informacije pozovite nas na telefon 011 334 32 93.

Predstava „Vijugama Deda Mraza“ govori o misteriji koja se nalazi na tavanu  naše junakinje Sofije. Svaki tavan krije neku tajnu, a njen tavan krije dokaze o postojanju Deda Mraza.

Njen pradeda, čuveni naučnik i istraživač, nekada davno uspeo je da pronađe put do Deda Mraza. On je ostavio dokaze o tome, ali su oni od strane njegovih potomaka ostavljeni da trunu na tavanu, jer niko nije uspeo da reši početnu zagonetku. Naravno, njoj to polazi za rukom i rešivši početnu zagonetku, otvara joj se tajna rebus mapa, te ona shvata da će rešivši zagoneteke koje su pred njom dobiti konačni odgovor o postojanju Deda Mraza.

Ove zagonetke nisu jednostavne i potrebno je da deca uključe vijuge i pomognu našoj junakinji da zajedno dođu do rešenja. Uz puno igre, muzike i pesme i neprekidnu interakciju sa decom, Deda Mraz će i ove godine zakucati na vaša vrata.

Vidimo se 29. decembra u 10.30h.